Persoonlijke hulpmiddelen

Advies over arbeidsrecht

Arbeidsrecht heeft betrekking op de pensioenaangifte, arbeidscontracten en bijvoorbeeld ziekte of arbeidsongeschiktheid. Het is belangrijk om juridisch juist te handelen of tijdig advies in te winnen over beschikbare mogelijkheden.

hrXpers is uw specialist in arbeidsrecht, we zijn goed thuis in de verschillende onderdelen van dit rechtsgebied. We adviseren werkgevers over de juridisch juiste keuzes en kunnen ondersteunen wanneer er een conflict dreigt te ontstaan of zodra dit het geval is. Wij zorgen ervoor dat u de verschillende zaken binnen het arbeidsrecht goed kunt regelen, voor duidelijke afspraken met uw medewerkers.

Arbeidsrecht advies: diverse toepassingenEigenares van mkb onderneming belt HR-manager - hrXpers

Binnen het arbeidsrecht kennen we een aantal verschillende toepassingen. Het gaat dan bijvoorbeeld om:

Het is in al deze gevallen verstandig om advies in te winnen over het arbeidsrecht en de gevolgen voor uw organisatie. Vooral indien u geen HR-manager in dienst heeft en er niemand is die op dit gebied met uw mee kan kijken. Een boekhouder, administratiekantoor of accountant kan u daar helaas niet altijd goed mee helpen. Wij combineren onze kennis van de salarisadministratie met die van het arbeidsrecht, waardoor we u wel op basis van volledige informatie kunnen adviseren.

We zijn uw specialist in arbeidsrecht voor het MKB. We hebben veel kennis en ervaring op het gebied van arbeidsrecht, net als met betrekking tot de personeelsadministratie. We beschikken daarmee over de expertise en ervaring die normaal gesproken alleen beschikbaar is voor grote organisaties. Wij zorgen er met arbeidsrecht voor het MKB voor dat u toch goed bij ons terecht kunt. Met korte vragen over arbeidsrecht en bij complexe situaties, waarbij het belangrijk is om dit juridisch op de juiste manier te organiseren.

Specialist in arbeidsrecht vanuit Zandvoort

We zijn uw specialist voor advies over arbeidsrecht, werkzaam vanuit Zandvoort. Dat neemt niet weg dat we werken voor klanten in zowel Noord-Holland, Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij zorgen er met onze goede kennis van het arbeidsrecht en de salarisadministratie voor het MKB voor dat we u uitstekend kunnen adviseren en begeleiden.

Heeft u vragen over het arbeidsrecht of speelt er een kwestie die u graag goed wilt oplossen? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.

This is Sliced Diazo Plone Theme